Η GlassFit ενισχύει το 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής (Ραφήνας)

Η GlassFit ΑΕ, πραγματοποιώντας εκτενή έρευνα σε φορείς της Ανατολικής Αττικής, όπου υπέστησαν καταστροφές κατά τις πυρκαγιές του Καλοκαιριού. Κατά την έρευνα της εταιρείας, η προσοχή των ιθυνόντων , στράφηκε στο 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής (Ραφήνας). Πρόκειται για τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης , ΣΕΚ που βρίσκεται στο Μαραθώνα (η οποία διαθέτει και ειδικότητα Μηχανικών Αυτοκινήτων).

 

Η σχολή υπέστη κτηριακές ζημιές εξαιτίας της πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα το budget που διέθεταν για τον άνω εξοπλισμό να χρησιμοποιηθεί στην αποκατάστασή τους.

 

Η GlassFit ΑΕ, για την ενίσχυση των μαθητών και της Σχολής εκτενέστερα, επισκέφθηκε το χώρο, με εκπροσώπους της διοίκησης διαπιστώνοντας τόσο τις ζημιές που υπέστη η Σχολή, όσο και τεξαιρετική δουλειά που πραγματοποιύν καθημερινά καθηγητές και μαθητές.Κατά την επίσκεψη αυτή, παρεδόθησαν στη Σχολή 5 υπολογιστές γραφείου και 7 οθονες, για την κάλυψη των αναγκών των εργαστηρίων πληροφορικής.

 

 

Η GlassFit AE, εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την αναβάθμιση όλων των εργαστηρίων, η οποία απ΄όσα ενημερωθήκαμε συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

 

 

 

 

emtpy