Αντικατάσταση Παρμπρίζ

Όταν τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει, οι ειδικοί της Glassfit® αναλαμβάνουν να σας αλλάξουν τα κρύσταλλα! Πρωταρχικός στόχος των έμπειρων τεχνιτών της Glassfit® είναι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πιο οικονομική λύση των πελατών της, να επισκευάσουν τυχόν σπασίματα και μικρές ζημιές. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αυτό δεν γίνεται, τότε μόνο προχωρούν στην αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ.

Προϋποθέσεις

Για να χρειάζεται αντικατάσταση ένα εμπρόσθιο παρμπρίζ πρέπει:

  • Το κρύσταλλο να έχει υποστεί πολλαπλά μικρά σπασίματα ή βαθύ χτύπημα, μεγάλου εμβαδού από σύγκρουση με αντικείμενο.
  • Το κρύσταλλο να έχει σπάσει και η διάμετρος του σπασίματος να είναι μεγαλύτερη από ένα νόμισμα των 2 ευρώ.
  • Το ράγισμα ή το σπάσιμο να βρίσκεται σε απόσταση 10 εκ. από την άκρη των κρυστάλλων.
  • Το ράγισμα ή το σπάσιμο να βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Πλεονεκτήματα

  • Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε στο δίκτυο της Glassfit® είναι γνήσια OEM (Original Equipment Manufacturer) από καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Τηρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και είναι εφάμιλλα των εργοστασιακών. Η διαφορά τους με τα εργοστασιακά κρύσταλλα των αυτοκινητοβιομηχανιών είναι η απουσία του λογότυπου της μάρκας του αυτοκινήτου, δικαίωμα χρήσης του οποίου έχουν μόνο οι κατασκευαστές των οχημάτων.
  • Συνοδεύονται πάντα με Πιστοποιητικό Γνησιότητας και παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.
  • Η εταιρία μας διαθέτει κρύσταλλα όλων των τύπων οχημάτων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη (επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, μηχανήματα έργου, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, τρένα, σκάφη μέχρι και αεροπλάνα). Με κύριους αποθηκευτικούς χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζουμε άμεση διαθεσιμότητα στην πλειονότητα των κρυστάλλων. Είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου οι αντικαταστάσεις των κρυστάλλων πραγματοποιούνται την ίδια μέρα με την αναγγελία της ζημιάς στο τηλεφωνικό μας κέντρο.