ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Glassfit A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία με ευρωπαϊκό προφίλ.
H Glassfit A.E. εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων με κύριους αποθηκευτικούς χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας στο σύνολό της από τις μακροβιότερες παρουσίες στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, με το νέο όνομα Glassfit®.
Σταδιακά, όλοι οι σταθμοί μεταλλάσσονται σε καταστήματα σύγχρονων προδιαγραφών με πελατοκεντρική προσέγγιση και διεθνή πρότυπα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πολυετή εμπειρία και γνώση των επισκευαστών & τοποθετητών κρυστάλλων.

Στους σταθμούς της Glassfit® καθημερινά επισκευάζονται και τοποθετούνται κρύσταλλα αυτοκινήτων, λεωφορείων, πούλμαν, φορτηγών, τρακτέρ, μηχανημάτων έργων καθώς και τρένων, σκαφών και αεροπλάνων. Οι σταθμοί διαθέτουν επίσης κινητές μονάδες (εξοπλισμένα αυτοκίνητα) τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές. 

Οι τεχνίτες κρυστάλλων στα καταστήματα της Glassfit® σταδιακά πιστοποιούνται από την DEKRA Γερμανίας, τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων με ειδίκευση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια OEM (Original Equipment Manufacturer) από καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Συνοδεύονται πάντα με Πιστοποιητικό Γνησιότητας και παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Καλώντας από σταθερό χωρίς χρέωση το 800 11 800 20 ή το 210 55 74 400, η ομάδα της Glassfit® αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε κρύσταλλα οχημάτων μόνο με μία επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα του δικτύου της. Φροντίζουμε για όλα. Από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την επικοινωνία με την ασφαλιστική εταιρία μέχρι την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων. Εναλλακτικά, ο πελάτης μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα μας www.glassfit.gr και θα επιβεβαιώσουμε το ραντεβού τηλεφωνικά ή και ηλεκτρονικά.
Η ταχύτητα στην επισκευή παρμπρίζ (υπό προϋποθέσεις), αλλά και η πληρότητα των αποθηκών μας σε κρύσταλλα, εγγυώνται ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Αν για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μετακινηθεί, η εξειδικευμένη κινητή μονάδα της Glassfit® μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά επί τόπου (αναλόγως καιρικών συνθηκών).